2012. november 5., hétfő

BFN és a 25 éves Art'z Modell

2012 őszén 11. alkalommal került megrendezésre a Budapest Fashion Night, a hazai divatszakmát népszerűsítő rendezvénysorozat. Ez alakalommal is nagy siker volt több, mint 800 vendég látta a kétszer egymás után megrendezett divatbemutatót, melyen 25. születésnapját ünneplő Art’z Modell kollekcióját mutatta be.

A Bloom Fashion Group hazai divatot támogató rendezvénysorozata a Budapest Fashion Night a legrégebbi magyarországi minőségi divatesemény-sorozat.



A Budapest Fashion Nights egy olyan társadalmi esemény, amely immár hosszú évek óta alkalmat szolgáltat arra, hogy kellemes, kötetlen keretek között beszélgethessünk a magyar divatkultúráról. Egy olyan rendezvénysorozat, amely minden alaklommal más és más hazai divattervezőt hív meg, és biztosítja számára, hogy az aktuális kollekció egy színvonalas fashion est keretén belül mutatkozhasson meg.


A rendezvénysorozat legújabb állomásán a meghívott a 25. születésnapját ünneplő Art'z Modellt volt, amely egy jubileumi bemutatóval kedveskedett az egybegyűlteknek. A nagy érdeklődésre tekintettel az est folyamán kétszer is kifutóra lépett a kollekció, hiszen a korábbi évek tapasztalata azt mutatta, hogy egyetlen bemutató nem elég, így idén is két időpontban tekinthették meg a vendégek a tervezőnő – Sz. Mohácsik Tünde - csodás munkáit.


A két teltházas bemutató után egy hangulatos fashion party várta a vendégeket, ahol stílusos környezetben és kellemes hangulatban vitathatták meg a látottakat a szakemberek és a divatot kedvelők egyaránt.


fotók: BFN